Navštíveno 2426x

18.05.2008, 01:13 |
FBS Tak jsme zkoušeli LED žárovky od Johanika, pořád tu někdo chtěl videa jak to svítí, a tak... video jsem v druhé části zpomalil at je vidět efekt a zjistili sme že obyč vláknová diadem žárovka nikdy nezhasne uplně :o) poměr rychlosti cca 1:5. Video 30fps. Prostě paráda
[ Link ]
efekt led je jasný, jen bych potřeboval sehnat led, který svítí i do paraboly zadní lampy, abych tam neměl jen to trpný led kolečko, jako někteří "tuneři" nebo tuzeři. Je to super, jak jste to udělali?
Dob ry videjko :)
Majoni : to jsou prave tyhle zarovky odemne, viz napriklad tady -
[ Link ]
Johanik - LED

Tuzer LED

Johanik - LED

Tuzer - LED

Tuzing LED

Johanik - LED

DJ.Ufik: to je cool, jen dotaz, prosímtě ty žárovky jsou kompatibilní? vyměním jen kus za kus? třeba u brzd., a u blinkrů teda ještě to rele. díky za odp.
mám o ně zájem, blinkry, brzdy!!!!!!!!!!!!!!!
Majoni : jsou to klascke patice, pokud mas hlidani prasklych zarovek, tak to bude delat problem, chce to predradit odpory, pripadne i u blinkru odpory, nebo rele, u starsich aut je to uplne OK. Dalsi objednavky zas budou az mi prijde dalsi varka, tak se pak mrkni do prodam koupim
Ja mam odpory pac relatko porad odchazelo:-( a palubka svitila porad ze je zavada na el...ted je klid:-D
johanik: díky, mám octavii I, tak tam žádna elektronika není, naštěstí. Jde to i do předních blinkrů??
kdyby to asi tak mohlo být, zhruba, chci to, moooc :-)
majoni : jde to vsude, jsou to klasicke patice, jako obyc zarovky, takze neni problem. Dalsi objednavka vcetne dodani pocitam asi az tak do mesice, ted cekam na balicek, az dorazi, budou opet objednavky mozne a snad uz i neco skladem
super, díky obj. pošlu mailem a pošlete, prosím, pak nějaké číslo účtu at můžu platit
Az bude dalsi objednavka, tak to budem resit, bude to v prodam koupim ostatni